De Groot - grootsgedrukt

Online Marketeer - Goudriaan

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 18-04-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Goudriaan Niveau Starter
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris -
Ben jij op zoek naar de leukste baan in de grafische branche? Waarbij je je grafische kennis combineert met marketing, commercie en de modernste online ontwikkelingen? Lees dan snel verder.

Binnen de Unit Customer Journey ondersteunen we onze online klanten met de bestellingen van alle soorten drukwerk, via onze online drukkerij of via een maatwerk klantportaal. Naast volledig geautomatiseerde workflows is er uiteraard ruimte voor persoonlijk contact om de klant optimaal te kunnen bedienen.

Om de groei van deze Unit te ondersteunen en verder uit te bouwen, zijn wij per direct op zoek naar een:

Online Marketeer (m/v)
fulltime

De Online Marketeer heeft tot taak om de webportal - grootsgedrukt.nl - van juiste en actuele informatie te voorzien en activiteiten te ontwikkelen die leiden tot een groei van de vindbaarheid, het gebruik, de orderconversie en de loyaliteit op onze portals. De Online Marketeer is tevens verantwoordelijk voor het productassortiment en de pricing hiervan.


Naast de eigen portal hebben wij ook nog een groot aantal externe portals en specifieke klanttoepassingen met en voor partners in de lucht. De Online Marketeer werkt mee aan projecten, als projectleider of als projectdeelnemer, om nieuwe of bestaande klanten om te zetten naar een standaard- of maatwerk portaal. Je bepaalt prioriteiten in de processen, je overlegt met interne en externe partijen en je houdt zonder problemen meerdere ballen (lees: processen) in de lucht.


Jouw kennis van grafische productie en online processen, gecombineerd met jouw commerciële flair, zorgen voor een tijdige levering van producten van hoge kwaliteit én een tevreden klant.


Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van (online) marketing, SEO en SEA;
  • Kennis van grafische producten;
  • Werkervaring met online processen, bij voorkeur binnen een grafisch bedrijf, is een pré;
  • Klantgericht en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Gevoel voor techniek en cijfers;
  • Uitstekende multi-tasker.

Wij bieden
Wij bieden je een uitdagende functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven. Je komt te werken in een dynamisch team dat medeverantwoordelijk is voor innovatie en ontwikkeling. Je hebt veel contact met collega’s van andere afdelingen om je doelstellingen te bereiken. Voor de functie wordt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket geboden, conform Grafimedia cao.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over ons bedrijf: kijk op www.grootsgedrukt.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Wim Everts, tel. 0183 - 583 333. 
Sollicitaties ontvangen wij graag via onderstaande sollicitatiebutton.


Acquisitie n.a.v. de advertentie wordt begrepen maar niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Drukkerij / Grafimedia
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden marketing, grafisch, drukkerij, product, specialist, marketeer, channel

Contactgegevens

Contactpersoon P&O De Groot Grootsgedrukt

Vestigingsplaats

Solliciteer